Route

Routebeschrijvingen

Naar Queridolaan 32, Groningen is:

Vanaf  de A28 neemt u de afslag Groningen - Zuid. Als u vanuit Assen komt, dan slaat u aan het einde van de afrit rechtsaf. (Komt u vanuit Groningen, dan slaat u aan het einde van de afrit linksaf.) Vervolgens neemt u na het tankstation de tweede afslag rechts (Queridolaan). Als u deze straat uitrijdt tot de Bordewijklaan, dan bevindt de praktijk zich aan uw linkerhand (hoek Queridolaan / Bordewijklaan).


Naar Izarstraat 25, Zuidhorn:

Vanuit Groningen: via de N355 (Rijksstraatweg) de 1e afslag op de rotonde (blijf de N355 volgen), daarna de 1e afslag links (Het Noorderlicht) en vervolgens de 3e links (Izarstraat). 

Naar Woldzoom 2H, Roden:


Vanuit de richting Nieuw Roden gaat u Maatlanden op en bij de rotonde bij de kerk "Open Hof" neemt u de eerste afslag. (Vanuit de richting Leek op Maatlanden op de rotonde driekwart rond.)
U rijdt nu op Bevrijdingsplantsoen en gaat u direct de eerste afslag links en ziet u "Gezondheidscentrum De Woldzoom" al aan de linkerhand. Rij nu links de ruime parkeerplaats op. In het gebouw vindt u de praktijk op de eerste verdieping, vanaf de trap linksaf de gang in. 

Naar Oosterkampen 1B, Vries:

Vanaf de A28 neemt u de afslag Vries. Onderaan de afrit volgt u de borden naar Vries. Na de brug neemt u de eerstvolgende rotonde driekwart. Volg de weg tot de volgende rotonde en neem deze weer driekwart. Houdt u na de rotonde ietwat links aan en vervolg de weg. (Aan de rechterhand ziet u de Rabobank.) Rijdt u daarna de parkeerplaats van de sporthal op en ga direct op de parkeerplaats linksaf. De ingang van de praktijk voor fysiotherapie en acupunctuur ziet u aan uw rechterhand. Parkeergelegenheid is ruimschoots bij de praktijk aanwezig.

    

Powered by webXpress